2010. március 30., kedd

TÖKÖS 5 ÉV avagy HEPI BÖRSZDÉJ

Bezony, bezony. 5 évesek lettünk. Hamar elszállt ez a néhány év. Közhellyel élve, mintha  csak tegnap lett volna, hogy elindítottuk nagyívű pályafutásunkat a sörszaggal átitatott,  cigifüstös SIRUS világhírű pubból:) Talán az őslazulosok még emlékeznek azokra a  felejthetetlen lezúziusz szíriusz "ereszd el a hajam" megahedonista bulikra:)
Hiába repült el hamar az idő, azért a sári csati medreiben azóta lefolyt sok víz (valamint még több sör a gyomrunkba) és 5 év alatt  csak, csak elkezdtünk felcserepedni, történt velünk ez s az. Csakhogy néhány jelentősebbet megemlítsek: jó pár tehetségtelenség  kutató verseny, melyeken idővel elég szép eredményeket értünk el és a kezdeti "csak így tovább srácok" értékelések után később már  ormótlanul felpofátlankodtunk a dobogóra, olykor a dobogó legfelsőbb fokára is és nem győztünk fürödni a rivaldafényben és sikerben:)) készítettünk  egy demo lemezt amely egy elég nagy vízválasztó dolognak mondható zenekarunk életében.
Robbanásszerűen megnőtt a koncerjeink száma, ősszel-tavasszal klubbulik, nyáron fesztiválok, kezdtünk belekóstólni ennek a "rockéletnek" mondott valamibe:)
Szóval koncert koncert hátán és az új számok is hiperűrsebességgel születtek. 
Újra stúdióba vonultunk és felvettük az első nagylemezt -ITTVALAMINEMOKÉ-. Aztán ami egészen friss: a videóklipp.
Nagyon nagyon nagyvonalakban és dióhéjban kb ezek történtek velünk 5 év alatt.
No de ha már 5 évesek vagyunk miért is ne ünnepelnénk meg ezt a páratlan de mégis kerek számot  egy fatális frenetikus giga mega rákenról show-al???:DD
Miért is ne? DEDEDE
Választásunk a Dabasi B-labor klubra esett. Nagyon igényes és jó hely, köszönet érte, hogy megkaphattuk aznap estére.
A terep új volt nekünk is hiszen itt még nem zenéltünk. A napunk elég melós volt, lógott a belünk is mire koncertre  alkalmas helyet faragtunk a szórakozóhelyből. Találka kora hajnal 10kor a többiekkel aztán jöhet a meló.
Színpadcipelés, fények, hangosítás bla bla bla...:) 2 dolog nem való a zenész embernek: meló és koránkelés. Aznap mindkettőben volt részünk:)
Teckó és Tájbor bácsi dél körül lelépett mert ismét beindult Szabi bácsi konyhája Tájboréknál. Amíg mi pakoltunk ők ketten Szabi vezényletével csináltak nekünk  és persze a többi zenekarnak egy hatalmas adag bográcsos tápot. Most sem sikerült elrontani, NYAMI:) Délután megérkezett a többi zenekar.
A találka tibiéknél volt. Pár adag babgulyás és néhány kör jóféle pálinka után egy kis ujjnyalogatás és pocaksimogatás aztán irány horány a B-LABOR.
7kor kapunyitás. A hangulatot Kreat7v-ék kezdték felpezsdíteni, aztán InCorrecték döngöltek a sárga földig mindenkit, majd Holtidőék zúztak egy hatalmasat előttünk.
Mi kivételesen egy rendhagyó műsorral készültünk, elővettük a régi számainkat is és egy amolyan 5 évet átölelő A-Z-ig műsort kapott a nagyérdemű.
Egész napos meló és másfél óra zenélés után alig győztünk pihegni a bekksztédzsben (mer' hogy mostmár olyan is vót me' sztárok vagyunk:)).
Remekül éreztük magunkat! Köszönjük mindenkinek aki eljött és jelenlétével emelte az est fénypontját, köszönet a hangosításért és köszönet a többi zenekarnak, hogy elfogadták a meghívásunkat!
Ja és külön köszönet a lazul logós tortáért!!:)
NA még mielőtt szirupossá válnék be is fejezem...:)
 
puszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése