2010. szeptember 21., kedd

Metálkonci a diszkóban!

Csokinyuszis fröccsenet néktek drága kedves aranyos szép zenekarunk iránt kíváncsian és emberi mérőszerekkel már-már mérhetetlen információszomjjal érdeklődő blogolvasók kik lehettek vagy 3-an! :) Legutóbb Szeghalmon tettük tiszteletünket egy helyi disco/rock helyen újdonsült barátain deviANT-ék valamint most megismert ifjonc titán Dreadful Peace formáció társaságában.
Péntek délután a gyülekező Tájbinál volt, bár én otthon koslattam és vártam, hogy a többiek értem jöjjenek merthogy az egyre csak terebélyesedő hátsó fertályamat nem tudtam átmozdítani a főhadiszállásra. Befutott a Kék Nyíl (Zoli vadásúj annyira nem is vadásúj de azé' bőven jó verdája) melybe serényen bepattintottam illatozó habtestemet. Teljes a csapat. Indulandusz lódulandusz Szeghalom. Az úton szokás szerint mint a heringek. Ez az átka ha egy 5 tagú zenekarban 4 dagadt troll játszik. Nevezetesen: Zé a "mindigennitudó" , Teca az "ízkereső" , Tájbi a "kólátkávévalésenergiaitallalvedelő" és én azaz Geri a "mindigéhesdagadt". Maradt egy kakukktojás Petya a kobold aki mindig megsínyli az ilyen utakat, hiszen az összenyomás veszélye állandóan fennáll. Most speciel nem nyomtuk össze. Helyette inkább megvedeltük a maradék jó kis onániai borocskánkat illetve söcinket. Az egyik benzinkútnál a két öreg megcsillogtatta bűvészeket és artistákat megszégyenítő tudását. Petya szájjal kapta el Teca orrából kilőtt pirított sós földimogyoróját. HINNNYYYEEE!!!
Nos a megérkezés sikeres volt. Hosszú út porából köpönyeget vettünk és aztán azt leporoltuk magunkról. Bevonulás, zenekarokkal lepacsizás, becuccolás estébéestébé. A szokásos rendhagyó dolgok után kezdődhetett a masszív alapozás. Tájbink közömbösségi és álmossági rátája az egeket verdeste, úgyhogy literszámnyi energiaitallal turbózta magát. Eközben egy helyi lelkes ifjonc saját boroskólájából kínálgatott minket igen jóravaló és serény erényeit csillogtatván. Mi pedig nem vagyunk ám cukorból faragva, ezért nem kellett kétszer mondani, hogy csurgassunk le egy kis helyi bort. Sztorizgatások és idogálások közepette, mikoron már összegyűltek a metálra szomjazó népek, egyszer csak észrevettük, hogy kezd a deviANT. Jóféle hácé muzsikával örvendeztettek meg bennünket a srácok. Nem volt teketóriázás, száraz súlyos riffek és kizárólag csak hörgés jellemzi a muzsikájukat. Bitang volt!!! Mi voltunk a második delikvensek. Jó kis koncsertó volt. Előadtuk szonettjeinket és kapriccsóinkat, melyre a helyi népek igencsak vevők voltak. Elöl ment a pogózás, hátul meg csillogó szemek és hedbengelő fejek, hullámzó hajak. Egyetlen technikai malőr akart csak közbeszólni. A mikrofonzsínór kezdett meghalni de egy széles szovjet szigetelőszalag bármire képes... Nagyon jó kis klubkoncert volt! Az este utolsó zenekara a Dreadful Peace volt. Hatalmas bulit csináltak a srácok. Modern metált játszanak két énekessel, kicsit mint a subscribe. Nekem piszkosul bejött ez a muzsika.
Konci után deviantLali szólt h van egy kis leihatóság a pultnál, tehát mit volt mit tenni, megittuk amit meg kellett aztán kicuccolás, kicsi cimbizés és kellő herevakargatás után elindultunk haza egy korai hajnali órán.
Köszönjük a meghívást deviANT-éknak, remekül éreztük magunkat. Nem mondom, hogy remélem mert tudom, hogy lesz még alkalom a közösködésre:)

köszönöm a figyelmet

pápuszi

geri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése