2010. május 27., csütörtök

"MÁRMEGHÍVÓ"

Hát igen! A hétvégi koncerttel kapcsolatos emlékek kellőképpen leülepedtek már sörhabbal megtelt koponyám tengerében, így hát elérkezettnek látom az idejét annak, hogy kihalásszam és blog formájába öntsem nektek a szaftos élményeket. Mint ahogy a cím is mutatja már igen-igen régen érkezett a meghívás kedves motoros barátainktól az idei Hartyáni Motoros Fesztre. Ha emlékeim nem csalnak meg –és egyébként miért is tennék?- már negyedik éve pengetjük a húrokat ezen a feszten.
Az idén szombati napra voltunk hivatalosak nem is akármilyen időpontban. 20.00 órára voltunk kiírva! Mint a nagyok!!:)) És valóban! Tényleg úgy is éreztük magunkat a világot jelentő deszkákon állva. Rengeteg ember a színpad előtt. Tomboló lányok, fiúk, villázás, csápolás, hedbengelés, vakukattanások tömkelege, LA-ZUL-A-LÁNC skándálás és még jó néhány hasonló önbizalom növelő rezgés áradt felénk az éter molekuláin keresztül a koncertünk folyamán. Na de szépen fogalmaztam, mintha okos lennék… Leegyszerűsítem: KIBASZOTT NAGY TOMBOLÁS VOLT!!! :DDD

A hiper über brutál giga mega rákenról metál show után pedig jöhetett a jól megérdemelt lazulás és a sikerekben való úszkálás. Miután kielégítettük az aláírásra epekedve váró lányok és fiúk kegyeit, még adtunk egy laza interjút az egyik helyi rádiónak is. Köszi Anikó!!
A további zenekarok közül az előttünk játszó Armadát kiemelném. Remekül beizzították és felperzselték a hangulatot egy kis dallamos kőmetállal, remélem lesz még rá lehetőség, hogy egy színpadon játszunk.
Az utánunk fellépő osszijántól gondoltam kérem a kedvenc számomat a mármeghívót, de lehet nem nagyon értékelték volna eme gesztusom, úgyhogy inkább a jól bevált „vedd a sört ’oszt igyad” módszert helyeztem előtérbe az este folyamán.:)

A zenekar nevében mondhatom kiválóan éreztük magunkat, remek koncertet sikerült penderítenünk, ti pedig baromi jó közönség vagytok!

Köszönjük „fiúklányok”!!!

Az Erő legyen veletek! (meg a metál) J

geri

4 megjegyzés: