2010. május 6., csütörtök

Tömörkényi woodstock hangulat!

Szervusztok drága "lazulblog" olvasók.

Lustaságomon felülkerekedve és Szabi bácsi unszolására ismételten koncertről való emlékeket rángatok elő göcsörtös agytekervényeimből.
Szóval, megkésve bár de törve nem, ismételten jelentkezem.:)
Ha május eleje akkor motoros találkozó méghozzá tömörkényen. Így megy ez már harmadik éve. Pénteki nap volt a kánszört napja. Én meghívott voltam egy középiskolai ballagásra és természetesen a ballagás késő délután volt. Tömörkényen pedig nem egészen kései időpontban kellett kezdenünk, pláne, hogy Tömörkény igen-igen messze van tőlünk. Lényeg a lényeg, hogy kissé be-be fostam attól a ténytől: nem fogunk odaérni!
De nem így lett, hála a csillagok tantrikus együtállásának vagy inkább Zoli atyánk masszív vezetési stílusának.
A körülményekhez képest nagyon hamar megérkeztünk, és ráadásul hatalmas csúszás is volt, így maradt még időnk 1-2 sörikét és igazi motoros találkozós tápot azaz pörit beverni a babaarcunkba. Teszem hozzá ottalvós bulira készültünk, vittünk sátrat, hálózsákot, meg minden "biz baszt" ami csak kell de hála a zenekar kiéghetetlenk partivágyának ezek kibontatlan állapotban maradtak egész éjjel a buszban.
Eljött a zenebona ideje. Őszinte leszek. A technikai körülmények nagyon sok kívánnivalót hagytak maguk után, és ezzel most nagyon lágy voltam és nőies. A hangosítás valahogy mindíg gyengéje az ilyen redezvényeknek. Nagyon sokat szenvedtünk mire legalább a dobokat sikerült beállítani, a többiről pedig nem kívánok szólni, mert nem célom, hogy megbántsak bárkit is.
A koncert maga viszont teljesen rendben volt. Nagyon jól érztük magunkat a színpadon és én személy szerint nagyon örülök annak, hogy az efféle kemény muzsikát amit mi játszunk csípik a motoros népek. Ez igen pozitív:)
"Laza" másfél órás koncertet adtunk a nagyérdeműnek. Köszi Dávidnak (frissen felavatott road) a sok képet amit készített és a pakolászásban a segítséget.


Vége a koncertnek jöhet a vudsztákkolás:) Naivan úgy gondoltuk sátrat állítunk, de miután kaptunk ajándékba 1 rekesz sört, e tevékenység már nem volt oly' fontos...:) Az éjszaka az alkohollal való randizással telt, legalábbis részemről:)))
Aztán ahogy közeledett a reggel mindenki lemerült valahol. Petya a tábortűz előtt dobta be a törölközőt, Zoli a buszban. Mi pedig (azaz a maradék zenekari tagok + Dávid) néhány pokróccal az üres színpadon szenderültünk el.


Az idei évbeni is remekül éreztük magunkat Tömörkényen.


Köszönjük a meghívást!!! Reméljük jövőre is találkozunk.


Puszi


Geri

1 megjegyzés:

  1. Én még annyit hozzátennék, hogy a "sörsátras koncert" is jó volt!:)

    Cs.

    VálaszTörlés